Kapcsolat / Kontakt
 • nutrifitbysophie

Nutrifit by Sophie 

Futár Zsófia 

​​​E-mail: nutrifitbysophie@gmail.com

© 2018 Futár Zsófia – Minden jog fenntartva. / Alle Rechte vorbehalten. A weboldal teljes szöveges tartalma szerzői jog védelme alatt áll. 

PROGRAMCSOMAGOK

Miért éppen a funkcionális táplálkozás? 

Szerintem az első és legfontosabb dolog megérteni, hogy pontosan mit is jelent a funkcionális táplálkozás, illetve miért és hogyan épülnek erre az általam kínált programcsomagok. 

A funkcionális táplálkozás nem más, mint egy fantasztikus közérzetjavító eszköz, melynek célja a szervezet öngyógyító folyamatainak erősítése. Alkalmazása során olyan ételeket fogyasztunk, melyekkel biztosítani tudunk minden szükséges tápanyagot egészségünk megőrzéséhez, segítségével pedig megelőzhetjük vagy akár helyrebillenthetjük a szervezetben kialakuló hormonális és emésztőrendszeri egyensúlytalanságokat.  

A feldolgozott élelmiszerek és környezeti hatások – pl. a rovarirtók, növényvédő szerek, takarítószerek, kozmetikumok és a mindennapos stressz – mind olyan tényezők, melyek befolyásolják szervezetünket, és kibillentik egyensúlyi helyzetéből. Az egyensúlytalanság következtében pedig olyan "civilizációs" betegségek alakulnak ki, és keserítik meg a mindennapokat, mint az ösztrogéndominancia, a meddőség, a pajzsmirigy alul- és túlműködése, az inzulinrezisztencia, a fruktózintolerancia, a cöliákia és egyéb autoimmun betegségek.

Immunrendszerünk 80%-a a bélrendszerünkhöz köthető, így  egészségünket csupán étkezésünkkel és életmódunkkal könnyen jó vagy akár rossz irányba is befolyásolhatjuk. Az általam összeállított életmódváltó csomagok nemcsak a szükséges makrotápanyag-arányokat határozzák meg, hanem (a választott csomag méretétől függően) részletes képet adnak arról, milyen apróságokra is érdemes odafigyelni ahhoz, hogy visszanyerjük vitalitásunkat és ezzel együtt életkedvünket. 

A Prevenció névre keresztelt csomagot azoknak ajánlanám, akik egészségesek, de egészségük megőrzése érdekében szeretnének iránymutatást kapni arról, hogy anyagcsere- és hormontípusuknak, valamint céljuknak megfelelően (fogyás, hízás, súlytartás) hogyan kellene táplálkozniuk. A program hossza 8 hét.  

A Komplex csomag azoknak készült, akik korunk "civilizációs" betegségeiben érintettek. Ha valamilyen hormonális és/vagy emésztőrendszeri problémával küzdesz, ez lesz a számodra megfelelő csomagom. Mit értek "civilizációs" betegségeken?! Ilyenek pl. a pajzsmirigyproblémák, Hashimoto-kór, inzulinrezisztencia, PCOS, endometriózis, bőrproblémák (pl. ekcéma), candida, colitis ulcerosa, Chron-betegség, SIBO, IBS stb. Ez a csomag az edzésterv-, a vitamin- és ásványianyag-ajánlás mellett a legösszetettebb anamnézisfelvételt és személyre szabott étrendet foglalja magába. Ha igényt tartasz rá, az együttműködés keretében a vérképed (esetleg székletmintád) elemzésére is lehetőség van. FONTOS! Ha szükségesnek ítélem meg, további vizsgálatokat és orvosi konzultációkat fogok javasolni neked. A program hossza 12 hét, ami lehetővé teszi a többszöri konzultációs kontrollt és szükség esetén az étrendigazítást is. Ez alatt az idő alatt garantáltan megtanulsz a problémáidnak és céljaidnak megfelelően táplálkozni!

PREVENCIÓ

Mit tartalmaz a csomag?

 • 7 napos étkezési napló kiértékelése 

 • a metabolikus és hormontípusra vonatkozó kérdőívek kiértékelése

 • online konzultáció 30 percben

 • személyre szabott étrend mennyiségekkel ellátva, az egyéni intoleranciákat figyelembe véve

 • folyamatos kapcsolattartás

 • kontroll konzultáció (online) a 4. és a 8. hét után 20 percben

 

Ára: 55 000 Ft

KOMPLEX

Mit tartalmaz a csomag?

 • 7 napos étkezési napló kiértékelése

 • a metabolikus és hormontípusra, a hormonális egyensúlyra és emésztőrendszeri problémákra vonatkozó kérdőívek kiértékelése, igény szerint vérképelemzés, szükség esetén további vizsgálatok ajánlása és bekérése

 • online konzultáció 60 percben

 

 • személyre szabott étrend mennyiségekkel ellátva, az egyéni intoleranciákat figyelembe véve

 • folyamatos kapcsolattartás

 • személyre szabott edzésterv

 • vitamin- és ásványianyag-ajánlás

 • kontroll konzultáció (online) a 4./8./12. hét után - esetenként 20 percben

Ára: 100 000 Ft

KONZULTÁCIÓ

Hezitálsz és nem tudod eldönteni, hogy velem akarsz-e életmódot váltani vagy esetleg abban kételkedsz, hogy egyáltalán szükséged van-e segítségre?! Van erre is megoldásom!
Kérj online konzultációs időpontot tőlem!
A konzultáció hossza 60 perc, melynek ára, egy létrejövő együttműködés esetén, levonásra kerül a programcsomag árából. 

Ára: 10 000 Ft