ZSÓFI RÖVID TÖRTÉNETE...
Miért lettem funkcionális táplálkozási tanácsadó? 

2014-ben derült ki, hogy autoimmun pajzsmirigybetegségem van, akkoriban heti 5-6 edzésem volt, és mindent kipróbáltam, hogy elérjem a számomra tökéletes "álomalakot". Amikor azt mondom, mindent, akkor ezt tényleg szó szerint értem. Versenydiétáztam, természetes vízhajtókat szedtem, rendszeresen szaunáztam, úsztam, és mellette konditerembe is jártam. 

Személyre szabott étrendtervezés és táplálkozási tanácsadás

Bár sosem voltam duci vagy kövér, mégsem voltam elégedett azzal, amit a tükörben láttam. Főleg azok után, hogy pontosan tudtam, mennyi munka, következetes magatartás és lemondás áll a háttérben. Sajnos nekem akkor senki sem tudott segíteni. Az orvosaim azt mondták, teljesen normális a testalkatom, az edzőim pedig tanácstalanul álltak a pajzsmirigybetegséggel, csupán sablontanácsokat és -étrendeket kaptam tőlük. Évekbe telt, mire megismertem a testem és a betegségem velejáróit. 

Azért kezdtem el a funkcionális táplálkozással és tanácsadással foglalkozni, mert pontosan tudom, milyen fontos dolog az egészség. A programjaim segíthetnek mindazoknak, akik meg szeretnék előzni a bajt, és azoknak is, akik valamiféle "civilizációs" betegséggel küzdenek (mint pl. pajzsmirigy-alulműködés, inzulinrezisztencia, ösztrogéndominancia, PCOS, Chron-betegség, colitis ulcerosa, IBS, SIBO stb.), vagy csak az utolsó pár kg-tól szeretnének megszabadulni. Véleményem és eddigi tapasztalataim szerint ezekre a problémákra egyetlen jó megoldás van, mégpedig a személyre szabott étrend és a funkcionális táplálkozás.